nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Naast het feit dat deze ballonnen erg vaak ingezet worden als feestdecoratie, worden ze tegenwoordig meer en meer gebruikt als feestartikel. Door de enorme opkomst van festivals en grootschalige evenementen, worden feestartikelen opnieuw bedacht en anders ingezet. Op festivals is beleving het allerbelangrijkste, het prikkelen en entertainen van de gasten staat op nummer 1. Zo worden onze  grote ballonnen gebruikt om in het publiek te gooien tijdens de climax van een bepaalde show of DJ set. Vaak worden de  ballonnen gecombineerd met onze opblaasdieren en strandballen.


Wanneer de  ballonnen in het publiek gegooid worden, wordt de ballon wel eens voorzichtig gevuld met confetti. Wanneer de ballon dan klapt, komt de confetti vrij en vliegt het door de lucht; een prachtig effect!
 


Weergave:

| Meer

grote ballon grote ballonnen grote ballonnen kopen grote ballon kopen ballonenboog maken ballonenboog zelf maken ballonenpilaar maken ballonenpilaar zelf maken krijtbord krijtbordsticker whiteboard whiteboardsticker ballon cijfer cijferballon