De ballonnen kunnen de boom in...

Heb je iets te decoreren? Met een ballonnenboom kun je snel en makkelijk meer kleur aan het feest geven. De boom  is 1.80 meter hoog en er kunnen ongeveer 40 tot 50 ballonnen in worden opgehangen. Met deze handige ballonnenboom is het ook eenvoudig en leuk om ballonnen uit te delen. Vul de ballon met lucht en bevestig deze op een ballonstokje. Steek deze vervolgens in één van de gaatjes en zo heb je snel en eenvoudig een kleurrijke ballonnenboom. De ballonboom heeft een stevige voet en blijft dus erg goed staan. En.... bij ballonnenparade.nl heb je altijd genoeg keuze in ballonnen voor elke gelegenheid. We hebben ballonnen in alle kleuren, maten en soorten, vaak exclusief bij ons verkrijgbaar en altijd met ruime korting!  Maak jouw feestje nog gezelliger, sfeervoller, leuker en extra feestelijk met deze gelegenheidsballonnen en feestartikelen!
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Meten is weten...

Heb je iets te decoreren en wil je iets bijzonders maken dan is het handig om de juiste ballonmaat te kunnen hanteren. Met deze ballonnenmeter ben je er zeker van dat je altijd de gewenste maat hebt om te kunnen maken wat je wilt.


De ballonnenschijf

Ook met de ballonnendisk kun je héle leuke dingen creëren! Met deze ballonnenschijf maak je bijvoorbeeld snel en eenvoudig een reuze wolk van ballonnen maar ook een cirkel van ballonen plat tegen de muur is snel te maken.

Bij ballonnenparade.nl heb je altijd genoeg keuze in ballonnen voor elke gelegenheid. We hebben ballonnen in alle kleuren, maten en soorten, vaak exclusief bij ons verkrijgbaar en altijd met ruime korting!  Maak jouw feestje nog gezelliger, sfeervoller, leuker en extra feestelijk met gelegenheidsballonnen en feestartikelen!
 


Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies