Categorieën

Ballonnenparade is een activiteit van palm krijnen vof
Kvk-nummer: 50452495
Btw-nummer: 8227.78.725b01
IBAN:
NL43ABNA0517987740 t.n.v. palm krijnen vof.
Bic/swift code vanuit het buitenland is ABNANL2A

Als u via paypal wil betalen, kunt u betalen aan info@ballonnenparade.nl

We kunnen u het beste en snelste antwoord geven via info@ballonnenparade.nl

Bellen kan van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op 0416 - 24 1000

Ophalen kan na afspraak:
Schutweg 3 T
5145 NP Waalwijk

 HERROEPINGSRECHT EN RETOURNEREN 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u onderstaand formulier geheel in te vullen en bij u retour te doen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Bekijk en download het  Herroepingsformulier 
Stuur het volledig ingevuld mee met uw retour.


We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ballonnenparade.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.| Meer

grote ballon grote ballonnen grote ballonnen kopen grote ballon kopen ballonenboog maken ballonenboog zelf maken ballonenpilaar maken ballonenpilaar zelf maken krijtbord krijtbordsticker whiteboard whiteboardsticker ballon cijfer cijferballon