Voor vaderdag of moederdag?

Deze ballonnen van Ballonnenparade.nl zijn héél erg leuk om te geven maar vooral om te krijgen op vader en/of moederdag.
Met deze feestelijke ballonnen zet jij jouw vader of moeder echt even in het zonnetje!
Kijk rustig even rond in onze webshop, we hebben werkelijk nog meer leuke ballonnen in de aanbieding. Maak jouw vader- of moederdag nog leuker en extra feestelijk met een gelegenheidsballon!
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping VÓÓR 14.00 uur BESTELD, BINNEN TWEE WERKDAGEN IN HUIS
  • check GEEN VERZENDKOSTEN IN NEDERLAND
  • https ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN

Wist je dat...

Moederdag wordt in Nederland op de tweede zondag van mei gevierd. Op deze dag vieren we het moederschap. Niet elk land hanteert de tweede zondag van mei. Veel andere landen hanteren de eerste of derde zondag van mei en bij het Verenigd Koninkrijk valt Moederdag drie weken voor Pasen.
Het vieren van het moederschap is al een lang gebruik. Het klassieke Griekenland deed dit al lang geleden. Ook de katholieke Kerk vereert Maria, de moeder van Jezus al erg lang. Rond het midden van de negentiende eeuw werd Moederdag voor het eerst gehouden in Amerika. Nadat het in Amerika geïntroduceerd was volgde er vele landen over de gehele wereld.

Het idee van Vaderdag komt van een vrouw die haar vader in het zonnetje wou zetten. Haar vader was weduwnaar en een veteraan uit de Amerikaanse burgeroorlog. De vrouw was inmiddels al volwassen, maar wou haar vader toch eren en bedanken voor haar opvoeding. Pas een hele tijd later werd Vaderdag officieel gevierd in Amerika. In Nederland werd Vaderdag voor het eerst gevierd in 1937, dit gebeurde destijds nog in Oktober. Later is dit verplaatst naar de derde zondag van juni. Vaderdag valt elk jaar op de derde zondag van juni
 


Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies